Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Pris: 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 441 kr/mån inkl värme, va
Boarea: 35,5 m²
Rum: 1,5 st
Våning: 4
Hiss: Ja

Info

Eneborg

Klockaregatan 2 a, Helsingborg

Bo billigt på Eneborg

Här på Klockaregatan 2 a ligger en extremt välplanerad 1:a med stor sovalkov , hiss och balkong i västerläge.


Huvvudmäklare

Registrerad Fastighetsmäklare
Rickard Schoug
Registrerad Fastighetsmäklare
T:0708-143686

Assisterande mäklare

Registrerad Fastighetsmäklare
Stefan Andersen
Registrerad Fastighetsmäklare
T:0702-52 05 03

Bilder från objektet

Fakta

Pris: 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 441 kr/mån inkl värme, va
Boarea: 35,5 m²
Rum: 1,5 st
Våning: 4
Hiss: Ja

Byggnad

Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Centralvärme
Övrigt byggnad: Stort vindsförråd, tvättstuga och matförråd i källare.

Förening

Namn: BRF:SYRSAN

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 1 personer i hushållet.

El: 2 400 kr/år
Totalt: 2 400 kr/år
Kommentar: El är ca...

Närområde

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss nr 8

Allmänt

Eneborg är en stadsdel belägen på landborgen i södra Helsingborg. Landborgens topografi gör att stadsdelen höjer sig över bebyggelsen nedanför, vilket öppnar upp för utsikt över Öresund. Närheten till city är framförallt attraktivt för den som väljer att bosätta sig här. Nära både till Campus och Knutpunkten med en promenad på ca 10-15 min.

Närservice

Här finns en större välsorterad Konsumbutik, specialbutiker för kött och fisk, blomsterbutiker, konditorier, pizzeria, restaurang och videobutik. Det är även nära till sjukhuset och Olympia fotbollsstadium. Närmsta förskolor är Guldsmedsgatans förskola och Oxen daghem, förskola osh fritidshem. Närmsta grundskola är Wieselgrenskolan F-9. Gångavstånd till gymnasieskolorna Olympiaskolan och Tyche Braheskolan.

Övrigt

Eneborg har väldigt få grönområden inom själva bebyggelsen, men omges däremot av sådana, till viss del genom Nya kyrkogården, norr om Wieselgrensgatan, men i synnerhet genom Viskängsstråket, som löper längs stadsdelens östra sida. Stråket består av ett flertal mindre parker, där den största är Viskängen, vilken erbjuder stora gräsytor med plats för rekreation, till exempel genom fotbollsplaner. Ängen är även en populär plats för solbadare under sommarhalvåret. Inom stadsdelen är den mest markanta öppna platsen Eneborgsplatsen, belägen centralt i stadsdelen, strax öster om Södra Stenbocksgatan. Platsen består till största delen av plantering, men är mer stenlagd åt väster, där man även kan finna en fontän. I platsens nordvästra hörn står ett gatukök. En annan mindre plats är Buntmakareplatsen, som utgörs av en del av kvarteret Flugan som förblev obebyggd och som 1946 istället beslutades göras om till en mindre park med bland annat lekplats. Längst i väster finns Siöcronaplatsen utsträckt på en yta motsvarande en gatusträckning, men som istället består av plantering och även här en lekplats

Övrigt


Energiprestanda: 164
Upplåtelseform: BR

Interiör

HALL: Mindre hall med garderob.
BADRUM: med plastmatta, vit kakel och dusch, wc och handfat.
VARDAGSRUM: Ljust med vit tapet, parkettgolv och utgång till balkong.
SOVALKOV: Här får du plats med dubbelsängen
KÖK:Praktiskt bra kök med anslutande matplats. Ljusa köksluckor, kyl, frys, spis och spisfläkt.
BALKONG: Mysig mindre balkong med plats för stolar och ett bord.


OMRÅDET:
Högaborg gränsar till Eneborg i söder och Södercity i väster och består av ett stort antal flerfamiljshus byggda mellan 1930- och 1980-talet. I öster gränsar området till ett stråk av grönområden med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana och lekplatser. Närheten till södercity med alla typer av affärer, torghandel, apotek och biografer upplever många som mycket attraktivt